Verkoop / Prolyte

Prolyte Group is marktleider op het gebied van truss systemen, van kleine, decoratieve truss tot aan de grootste podia ben je by Prolyte aan het juiste adres. In de loop der jaren heeft Prolyte zijn productpakket uitgebreid met onder andere podia, takelsystemen, theaterproducten en meer. Ook voor specifiek op maat gemaakte oplossingen is Prolyte een betrouwbare partner.Truss Brochure
Van de kleinste E20 decoratieve truss tot en met de Mammoth Truss, je vindt het allemaal, inclusief belastingstabellen, in deze catalogus.
» Lees meer
.
  Truss corners
Alle denkbare hoeken en de flexibele boxcorners vindt u terug in deze brochure.
» Lees meer
.
 
Truss Fittings
Het Conisch koppelsysteem wordt nu wereldwijd door tientallen fabrikanten gebruikt, maar is oorspronkelijk ontwikkeld door Prolyte. Dit systeem zorgt voor snelle, betrouwbare verbindingen tussen alle verschillende trusselementen.
» Lees meer
.
  Stagedex
Prolyte Stagedex is inmiddels een industriestandaard voor flexibele, verplaatsbare podia. In deze brochure leest u alles over de standaard onderdelen van het systeem en alle mogelijke accessoires die beschikbaar zijn.
» Lees meer
.
 
Prolyft
Prolyft motortakels zijn compact, robuust en zeer veilig in het gebruik. Bij jaarlijks onderhoud door een gecertificeerd prolyft servicecenter krijgt u levenslange garantie op de takel.
» Lees meer
.
 
 
 
 
 
Voor deze documenten heeft u Adobe Reader nodig om deze te kunnen lezen. Als u geen Reader heeft kunt u deze gratis downloaden bij Adobe.nl.


Meer informatie?
Neemt u dan contact met ons op. Klik hier!
 
 
     
 
Aukes Theatertechniek
Veemarkt 44a
1019 DD Amsterdam
Nederland
Verkoop
Tel. 020 - 462 4992
Fax 020 - 462 4993
sales@aukes.nl
Verhuur
Tel. 020 - 462 4996
Fax 020 - 462 4997
rental@aukes.nl

© Aukes Theatertechniek Amsterdam 2005 | sitemap