Verkoop / Compact Light Systems

Compact Lighting Systems oftewel CLS is gevestigd in Noorwegen. Dit bedrijf ontwikkelt en vervaardigt dimmers, regeltafels en andere technische tools. De producten van CLS vallen vooral op vanwege de compacte afmetingen, waardoor deze gemakkelijk inzetbaar zijn voor kleine theaters, muzikanten en verhuurders. Maar ook installaties waarbij dimmers verdeeld door een ruimte geplaatst worden kunnen met dimmers van CLS gemaakt worden.DMX 4002
De CLS DMX 4002 dimmer is een zeer compacte 4 kanaals digitale dimmer. Elk kanaal kan tot 1000W belast worden. Deze dimmer heeft standaard Schuko uitgangen, maar is ook in een installatie versie verkrijgbaar.
» Lees meer
.
  DMX 16
De CLS DMX 16 is een uiterst compacte 16 kanaals DMX regeltafel met enkele eenvoudig te bedienen functies als presets en chasers.
» Lees meer
.
 
CCC
De CLS CCC (Colour Changer Controller) is het resultaat van een samenwerking tussen Aukes Theatertechniek en CLS Norway. De CCC is een éénkanaals scroller voeding en sturing in een compacte behuizing. Met het bijbehorende computerprogramma kan de sturing geprogrammeerd worden, waarna bijvoorbeeld een volgspotter eenvoudige controle heeft over de scroller op zijn spot.
» Lees meer
.
  CLS Prijslijst
De prijslijst van CLS Norway. Voor vragen en uw condities neemt u contact op met ons kantoor.
» Lees meer
.
 
 
 
 
 
 
Voor deze documenten heeft u Adobe Reader nodig om deze te kunnen lezen. Als u geen Reader heeft kunt u deze gratis downloaden bij Adobe.nl.


Meer informatie?
Neemt u dan contact met ons op. Klik hier!
 
 
     
 
Aukes Theatertechniek
Veemarkt 44a
1019 DD Amsterdam
Nederland
Verkoop
Tel. 020 - 462 4992
Fax 020 - 462 4993
sales@aukes.nl
Verhuur
Tel. 020 - 462 4996
Fax 020 - 462 4997
rental@aukes.nl

© Aukes Theatertechniek Amsterdam 2005 | sitemap