Verkoop / Clay Paky

Clay Paky, Innovatie in lichttechniek sinds 1976. Clay Paky is één van de wereldwijde marktleiders op het gebied van intelligente verlichting. In het productpakket van Clay Paky zitten Moving body projectoren, scanners, colour changers, volgspots, architectuur en display verlichting en verschillende effectspots. Clay Paky staat wereldwijd bekend om de manier waarop zij de wereld van showverlichting veranderd hebben. Behorend tot de top van fabrikanten in de markt ligt de focus van Clay paky op innovatie van nieuwe, verassende effecten voor showverlichting, waarbij de verscheidenheid aan effecten, de hoge kwaliteit van de optiek en precisie van de beweging Clay Paky onderscheiden van de concurrentie. www.claypaky.itCatalogus 2012/2013
De Clay Paky catalogus biedt in één blik een overzicht over de diverse producten die Clay Paky levert. Voor specificaties of meer informatie over een specifiek product kunt u contact met ons opnemen of kijken op de website van Clay Paky.
» Lees meer
.
  New Products 2012
Clay Paky staat bekend om het feit dat zij met enige regelmaat nieuwe, onderscheidende producten lanceren. Deze producten winnen niet zelden innovatie awards op de diverse internationale vakbeurzen als PLASA en LDI. In de New Products catalogus vindt u alle recent toegevoegde spots: De A.LEDA serie LED Washlights, Glow-up LED strip en de Alpha Profile 800 ST.
» Lees meer
.
 
Display Line
Clay Paky Display Line betreft een range van armaturen, ontwikkeld met het oog op promotionele verlichting in winkels, op beurzen, in hotels en overal waar een logo of beeldmerk moet opvallen. Met een ruime range aan armaturen, variërend van 250W halogeen tot 1200W gasontlading en een zeer ruim assortiment aan accessoires als kleurenwielen, spiegels, prisma’s en dergelijke is er voor elke toepassing wel een combinatie van producten te vinden die aan uw wens voldoen.
» Lees meer
.
  Alpha 575
De Alpha 575W range van spots is een uitgebreide range van lichtsterke spots, onderscheidend door de grote verscheidenheid aan effecten in het armatuur en de hoge lichtopbrengst.
» Lees meer
.
 
Alpha 700
De Alpha 700 range bevat de kleinste en lichtste 700W bewegende spots die momenteel op de markt te verkrijgen zijn. Dit gecombineerd met een extreem hoge lichtoutput, vergelijkbaar met veel 1200W armaturen, maakt de Alpha 700 een veelzijdig in te zetten armatuur.
» Lees meer
.
  Clay Paky Prijslijst
Hier vindt u de laatste versie van de Clay Paky prijslijst. Neem contact met ons op voor de voor u geldende condities.
» Lees meer
.
 
 
 
 
Voor deze documenten heeft u Adobe Reader nodig om deze te kunnen lezen. Als u geen Reader heeft kunt u deze gratis downloaden bij Adobe.nl.


Meer informatie?
Neemt u dan contact met ons op. Klik hier!
 
 
     
 
Aukes Theatertechniek
Veemarkt 44a
1019 DD Amsterdam
Nederland
Verkoop
Tel. 020 - 462 4992
Fax 020 - 462 4993
sales@aukes.nl
Verhuur
Tel. 020 - 462 4996
Fax 020 - 462 4997
rental@aukes.nl

© Aukes Theatertechniek Amsterdam 2005 | sitemap