Verkoop / Carhartt Workwear

Carhartt Workwear, opgericht in Amerika in 1889 is het ultieme werkkleding merk. Het veelzijdige productaanbod is onverslaanbaar in duurzaamheid, draagcomfort, pasvorm, functionaliteit en stijl. Elk Carhartt product is met nauwkeurigheid en toewijding gemaakt om te voldoen aan de eisen die extreme werkomstandigheden met zich meebrengen. Ook voor de specifieke eisen die de theatertechniek aan werkkleding stelt zijn vele producten in het Carhartt assortiment zeer geschikt.Carhartt Catalogus Spring/Summer '15
De Carhartt productlijn omvat vele tientallen verschillende jassen, truien, shirts, broeken en accessoires. Bekijk de catalogus voor een overzicht van de beschikbare producten of kom langs om de kleding van dichtbij te kunnen bekijken.
» Lees meer
.
  Carhartt Prijslijst
In de prijslijst vindt u de verkoopprijzen van de Carhartt producten. Op verzoek kunnen wij tevens de bedrukking of borduring in uw huisstijl laten verzorgen. Vraag ons naar de mogelijkheden hiervoor.
» Lees meer
.
 
 
 
 
 
 
 
 
Voor deze documenten heeft u Adobe Reader nodig om deze te kunnen lezen. Als u geen Reader heeft kunt u deze gratis downloaden bij Adobe.nl.


Meer informatie?
Neemt u dan contact met ons op. Klik hier!
 
 
     
 
Aukes Theatertechniek
Veemarkt 44a
1019 DD Amsterdam
Nederland
Verkoop
Tel. 020 - 462 4992
Fax 020 - 462 4993
sales@aukes.nl
Verhuur
Tel. 020 - 462 4996
Fax 020 - 462 4997
rental@aukes.nl

© Aukes Theatertechniek Amsterdam 2005 | sitemap