Verkoop / Spotlight

De tijd dat Spotlight lokale bekendheid genoot, behoort tot het verleden. Deze Italiaanse spots worden wereldwijd afgenomen. De productrange is zeer breed en uitgebreid. Spotlight heeft verschillende soorten spots ondergebracht in een aantal ranges. Voor elk budget is Spotlight binnen handbereik.Sintesi
De professionele range. De spots zijn vervaardigd uit aluminium, hebben een goede optiek en zijn rental bestendig. PC’s (VARIO), Fresnellen (AREA) en Profielen(Figura) zijn in verschillende wattage’s opgenomen in de Sintesi range.
» Lees meer
.

 

Rabaltina en Domino horizonarmaturen
Deze symmetrische (Rabaltina) a-symmetrische (Domino) horizonarmaturen behoren tot de Quadro range. Het is tevens mogelijk meerdere Domino armaturen in een frame te plaatsen.

 
Combi
De gecombineerde range. De spots zijn vervaardigd met twee materiaalsoorten, zowel aluminium als staal. Net zoals bij de Sintesi range zijn deze PC’s, Fresnellen en Profielen in verschillende wattages verkrijgbaar.
» Lees meer
.
  Video Performer XT
Digital Media Server system met grenzeloze mogelijkheden.
» Lees meer
.
 
Quadro
De quadro range is een uitgebreide range tegen een zeer vriendelijke prijs. Uiterst geschikt voor kleine en middelgrote venues.
» Lees meer
.
  ARC System
De DMX motorised yokes. Er zijn verschillende type yokes. Voor de kleinere armaturen 1000W tot maximaal 2000W of voor armaturen van 5000W.
» Lees meer
.
 
Mini
De 300W range. Een krachtige licht output met 300W. Verkrijgbaar in een PC, Fresnel, Profiel en Zoom Profiel. Tevens verkrijgbaar in low voltage.
» Lees meer
.
 

Fresnel Daylight
Menig televisiestudio’s zijn voorzien van de Daylight spots van Spotlight.

 
Piccolo en Vedette Volgspots
Van een ultra compacte volgspot tot professioneel uitgeruste volgspots. De 11 Spotlight volgspots zijn ondergebracht in twee ranges: Vedette en Piccolo.
» Lees meer
.
 
Voor deze documenten heeft u Adobe Reader nodig om deze te kunnen lezen. Als u geen Reader heeft kunt u deze gratis downloaden bij Adobe.nl.


Meer informatie?
Neemt u dan contact met ons op. Klik hier!
 

Evolution
Het technische hoogstandje uit de Sintesi range. De high performance profiel spot met onder andere een dubbele optical condensor.
» Lees meer
.

 
     
 
Aukes Theatertechniek
Veemarkt 44a
1019 DD Amsterdam
Nederland
Verkoop
Tel. 020 - 462 4992
Fax 020 - 462 4993
sales@aukes.nl
Verhuur
Tel. 020 - 462 4996
Fax 020 - 462 4997
rental@aukes.nl

© Aukes Theatertechniek Amsterdam 2005 | sitemap