Projecten » Theater

Alle projecten | Corporate | Beurzen | Theater | Overig

Its Festival 2013
Rubriek: Theater

Van 21 tot 28 Juni 2013 vond in Amsterdam voor de 24e keer het International Theatre School (ITs) Festival plaats. Aukes Theatertechniek was bij deze editie al voor de zesde keer trots partner/sponsor voor de theatertechnische materialen voor diverse voorstellingen en voor de spectaculaire Awardshow in het Compagnietheater.
Het Festival geldt al jaren als dé springplank voor jonge theatermakers. Het ITs Festival is, met meer dan 200 acteurs, dansers, mime artiesten, (film) regisseurs en andere uitvoerende artiesten verdeeld over meer dan 50 voorstellingen, het grootste Europese studentenfestival in zijn soort.
Wij hebben nu alweer zin in de 25e editie, van 20-27 Juni 2014.


Bekijk meer foto's
Dracula op het Murmellius.
Rubriek: Theater

Van 16 t/m 19 Maart 2011 speelden leerlingen van het Murmellius Gymnasium uit Alkmaar de voorstelling “Dracula Spectacula”. De school speelt jaarlijks een grote productie, Toneel of Musical, waarbij zeer professioneel te werk wordt gegaan. Naast een voorbereidingsperiode van ruim een half jaar met audities en spel- en spraaklessen wordt er bijvoorbeeld gewerkt met een professionele theaterregisseur. Voor deze voorstelling werd de samenwerking gezocht met Aukes Theatertechniek, die de volledige belichting inclusief het lichtontwerp voor de voorstelling verzorgd heeft.
Foto’s © Wilco van der Lugt


Bekijk meer foto's
Bill Wyman in Cinemec
Rubriek: Theater

Bill Wyman, voormalig bassist van de Rolling Stones treedt geregeld op met zijn eigen Band ‘Bill Wyman’s Rhythm Kings. In Januari 2010 bezocht dit gezelschap Nederland, waarbij diverse podia werden aangedaan. Aukes theatertechniek mocht de lichttechnische faciliteiten verzorgen bij het concert in Cinemec XL in Ede, waarmee wij regelmatig samenwerken bij filmpremières en bij het jaarlijkse Openlucht filmfestival in Apeldoorn.


Bekijk meer foto's
Prins Claus Award (Muziekgebouw aan 't IJ - Amsterdam)
Rubriek: Theater

Woensdag 7 december jl. vond in Het Muziekgebouw aan ‘t IJ te Amsterdam de jaarlijkse uitreiking van de Prins Claus Award plaats. In opdracht van Messina Productions heeft Aukes Theatertechniek wederom het lichtontwerp gemaakt en uitgevoerd.

 
Aukes Theatertechniek
Veemarkt 44a
1019 DD Amsterdam
Nederland
Verkoop
Tel. 020 - 462 4992
Fax 020 - 462 4993
sales@aukes.nl
Verhuur
Tel. 020 - 462 4996
Fax 020 - 462 4997
rental@aukes.nl

© Aukes Theatertechniek Amsterdam 2005 | sitemap