Projecten » Overig

Alle projecten | Corporate | Beurzen | Theater | Overig

Mega Catwalk in de PC Hooftstraat
Rubriek: Overig

Op 22 Augustus 2010 veranderde de PC Hooftstraat in Amsterdam voor de derde keer op rij in een enorme catwalk. Met een lengte van ruim 350 meter heeft deze catwalk de langste ‘seated front row’ van Nederland. Op de catwalk waren tientallen modellen te zien, die samen bijna 200 ‘looks’ lieten zien van de winkeliers van de sjiekste winkelstraat van Nederland.
De algehele productie van deze succesvolle derde editie was in handen van Mynth events. Aukes Theatertechniek was verantwoordelijk voor alle technische faciliteiten, geluid, decor en de catwalk zelf. Voor een goede spraakverstaanbaarheid en muziekbeleving werd in samenwerking met Show Equipment Hilversum gekozen voor een decentraal luidsprekersysteem bestaande uit zestig fullrange speakers en zestien sublaag luidsprekers.


Bekijk meer foto's
Rembrandt, the complete works
Rubriek: Overig

Van 5 Juli t/m 6 September 2009 was de Beurs van Berlage in Amsterdam weer het domein van Rembrandt van Rijn. Voor het eerst in de geschiedenis was het gehele oeuvre van Rembrandt te bewonderen. De tentoonstelling toont met gebruikmaking van de nieuwste digitale technieken alle 317 schilderijen, 285 etsen, en een grote keuze van relevante tekeningen van Rembrandt. Zelfs verminkte en verloren schilderijen zijn voor de gelegenheid gereconstrueerd. Dit bijzondere overzicht is samengesteld door de grootste Rembrandt specialisten onder leiding van Prof. Dr. Ernst van de Wetering, hoofd van het Rembrandt Research Project.
Aukes Theatertecniek is mede organisator van de tentoonstelling en verzorgde in opdracht van Localworld de belichting van alle tentoongestelde werken.


Bekijk meer foto's
Onze Auto's, een tochtje door de tijd
Rubriek: Overig

Tot en met 7 September is in de beurs van Berlage te Amsterdam de tentoonstelling "Onze Auto's" te zien. In deze tentoonstelling maakt de bezoeker een tochtje door de tijd aan de hand van 10 belangrijke auto's uit de Nederlandse geschiedenis.
Onze Auto’s maakt duidelijk dat de auto meer is dan alleen een vervoermiddel. De tien iconen staan voor allerlei leefwerelden en een grote cultuurhistorie. Ze zijn voor veel mensen direct verbonden met hun leven. Onze Auto’s is dan ook een feest van herkenning.
De tentoonstelling is samengesteld door Melcher de Wind (www.localworld.nl) en Erik Verhaest. De volledige technische Productie was in de handen van Aukes Theatertechniek.

De Verdieping van Nederland - Permanente tentoonstelling in Den Haag
Rubriek: Overig

In opdracht van de Koninklijke Bibliotheek en het Nationaal Archief heeft Aukes Theatertechniek het lichtontwerp gemaakt, de lichtapparatuur geleverd en geďnstalleerd. De tentoonstellingsarchitect is KossmannDe Jong.

 
Aukes Theatertechniek
Veemarkt 44a
1019 DD Amsterdam
Nederland
Verkoop
Tel. 020 - 462 4992
Fax 020 - 462 4993
sales@aukes.nl
Verhuur
Tel. 020 - 462 4996
Fax 020 - 462 4997
rental@aukes.nl

© Aukes Theatertechniek Amsterdam 2005 | sitemap