Projecten » Corporate

Alle projecten | Corporate | Beurzen | Theater | Overig

Correspondents' Dinner 2016
Rubriek: Corporate

Op 10 februari vond in de Beurs van Berlage het eerste Nederlandse Correspondents’ Dinner plaats. In de Verenigde Staten is het Correspondents’ Dinner, waar de president de pers, zichzelf en zijn politieke collega’s op de hak neemt, al decennialang een begrip. De NTR brengt het fenomeen nu ook naar Nederland. Op uitnodiging van Twan Huys beet Mark Rutte het spits af. Gezien het kijkcijfer (ruim 2,7 miljoen kijkers) en de reacties in de media niet zonder succes. Wij hopen alvast op een vervolg in 2017. Aukes Theatertechniek verzorgde als huisleverancier van de Beurs van Berlage licht en rigging voor deze productie. Het project is uitgevoerd in opdracht van NTR en Xsaga. Het lichtontwerp is van de hand van Hans de Haas, Light-H-Art. De foto's van Richard Theemling


Bekijk meer foto's
Bain & Company
Rubriek: Corporate

Op 30 Juni 2011 organiseerde Bain & Company haar jaarlijkse Opera avond in de Beurs van Berlage. Voor deze exclusieve bijeenkomst was Aukes Theatertechniek verantwoordelijk voor de lichttechniek, die samen met de aankleding van Oogenlust zorgde voor een, volgens de bezoekers, ‘betoverende en sprookjesachtige sfeer’.


Bekijk meer foto's
AMMA Awards 2011
Rubriek: Corporate

Op 19 Mei 2011 vonden in de Beurs van Berlage in Amsterdam de uitreikingen van de 10e editie van de AMMA Awards plaats. De Amma, of Annual Masters of Media Awards, zijn dé mediaprijzen in de Nederlandse communicatiebranche en worden uitgereikt aan bedrijven en organisaties die zich in één van de 13 categorieën onderscheiden hebben. Voor MOVE verzorgde Aukes Theatertechniek alle licht- en riggingfaciliteiten in de Beurs van Berlage.


Bekijk meer foto's
Citibank @ SIBOS
Rubriek: Corporate

Citi Group organiseerde, tijdens de SIBOS conferentie in oktober 2010, een exclusief event in de Beurs van Berlage. Het ontwerp en de productie van het event, met als Thema Ice Cool, was in handen van George P. Johnson experience marketing en de Technische productie werd verzorgd door Tony Rees van Toretech Ltd.


Bekijk meer foto's
HTC Live
Rubriek: Corporate

HTC is wereldwijd een van de snelst groeiende producenten van Smartphones en een grote speler op de Nederlandse markt. Om aandacht te geven aan de nieuwe modellen van het merk en de laatste softwareontwikkelingen als HTC Sense organiseerde het bedrijf het HTC Live event, waar retailers werden geïnformeerd over de laatste stand van zaken rondom het merk en getrakteerd werden op diverse acts en shows. Ook konden zij een dag rijden in een Porche 911 winnen.
De (technische) productie van het evenement was in handen van MEA Events en Creative Production. Aukes Theatertechniek was verantwoordelijk voor alle licht- en rigging tijdens het event.
Foto’s © Sander Boer Fotografie


Bekijk meer foto's
Deutsche Bank
Rubriek: Corporate

Op 1 April 2010 kondigde Deutsche Bank aan een aanzienlijk pakket aandelen van de zakelijke bank van ABN Amro over te nemen, om hiermee stevig voet aan de grond te krijgen in de Nederlandse zakelijke markt. Op 23 April volgde een meeting in de Beurs van Berlage waar de toekomstplannen toegelicht werden en de officiële start van de Nederlandse activiteiten gevierd werd.
Aukes Theatertechniek verzorgde als Partner van de Beurs van Berlage in opdracht van Global Media Services alle licht- en rigging faciliteiten voor dit evenement. Partenrs van de Beurs van Berlage Ruad en Generations verzorgden de Video en geluidsfaciliteiten.
Foto’s © Sander Boer


Bekijk meer foto's
Eurobest Festival
Rubriek: Corporate

Op 25, 26 en 27 November 2009 vond in de Beurs van Berlage in Amsterdam het Eurobest festival plaats. Eurobest is europa's belangrijkste Advertising festival, bestaande uit vele workshops en Seminars voor Advertising Professionals, eindigend in de uitreiking van de prestigieuze "Eurobest Awards" op vrijdagavond. Voor meer informatie zie de WEBSITE van Eurobest.

In opdracht van International Orange heeft Aukes Theatertechniek de complete lichttechnische inrichting van de diverse zalen in het beurscomplex verzorgd, zowel voor alle seminars en workshops, als ook voor de Awarduitreiking en de afterparty op vrijdagavond.


Bekijk meer foto's
Finale Uefa Champions league 2009, Rome
Rubriek: Corporate

Naast het stadion waar de finale van de Championsleague gespeeld werd, verrees een enorm VIP Village, waar de bar van Heineken weer flink wat bezoekers trok. Voor de vierde keer op rij heeft Aukes theatertechniek het Licht, Geluid en Beeld verzorgd voor deze ruimte. Dit jaar mocht onze ploeg afreizen naar het centrum van Rome, alwaar de Heineken VIP Area omgetoverd werd tot een ruimte met een eindeloze bar! Ook het klassieke Chiostro Del Bramante, in het centrum van de stad was voor één dag het domein van heineken. Daar werd een klein museum ingericht waarin de geschiedenis van het bedrijf in sneltreinvaart passeerde.


Bekijk meer foto's
Finale UEFA Champions League 2008 Moskou
Rubriek: Corporate

Op 21 mei jl heeft Aukes Theatertechniek voor de derde keer op rij de V.I.P. locatie van Heineken in de Champions Village voorzien van Licht, Geluid en Beeld. In de Champions Village naast het stadion in Moskou werden de Vips voor de wedstrijd ontvangen met een buffet en een heerlijk, helder biertje. Na de wedstrijd bezocht te hebben, keerden zij terug in de Champions Village, waar het feest nog tot in de kleine uurtjes voortduurde.


Bekijk meer foto's
 
Aukes Theatertechniek
Veemarkt 44a
1019 DD Amsterdam
Nederland
Verkoop
Tel. 020 - 462 4992
Fax 020 - 462 4993
sales@aukes.nl
Verhuur
Tel. 020 - 462 4996
Fax 020 - 462 4997
rental@aukes.nl

© Aukes Theatertechniek Amsterdam 2005 | sitemap