Projecten » Beurzen

Alle projecten | Corporate | Beurzen | Theater | Overig

Jan Snel
Rubriek: Beurzen

Jan Snel is al 50 jaar lang specialist in flexibel bouwen. Voor zeer uiteenopende opdrachtgevers worden (semi) permanente huisvestingen geplaatst. Van evenementen tot een compleet ziekenhuis, Jan Snel plaatst het allemaal. Om het bedrijf onder de aandacht van potentiële klanten te brengen exposeert Jan Snel regelmatig op zeer uiteenlopende vakbeurzen als Zorgtotaal, Maintenance NEXT, Provada enzovoort. Voor deze beursdeelnames ontwierp het jonge bureau Qupix een modulair concept voor de stand van Jan Snel. In het ontwerp zitten enkele “Walking Boxes” die als eyecatcher voor de stand dienen. Aan deze boxen wordt ‘beweging’ toegevoegd door videoprojectie en een constant kleurverloop. Aukes Theatertechniek verzorgde voor deze stands zowel de video als het licht, waarvoor wij investeerden in de Philips CK Colorblaze TRX


Bekijk meer foto's
BMW Motorrad
Rubriek: Beurzen

BMW Nederland is al vele jaren een trouwe klant van Aukes Theatertechniek. Naast verschillende hospitality events en productintroducties verzorgen wij ook regelmatig beursdeelnames van BMW. Via Adriaanse van Kuyk Brand Events ontvingen wij van Hypsos het verzoek de rigging en verlichting te verzorgen voor de Motorbeurs in de Jaarbeurs te Utrecht. Hypsos ontwierp een stand met plafonds die op verschillende hoogtes boven de producten hingen. De frames van deze plafonds waren gemaakt van Thomas Supertruss. De verlichting werd aan de randen van dit frame geïntegreerd. Speciaal voor deze beurs heeft Aukes Theatertechniek geïnvesteerd in 575W MSR multiparren voor een optimale daglichtbenadering op de producten. In de hospitality ruimtes op de stand werd met halogeenlicht een sterk contrast gerealiseerd met de presentatieruimte.


Bekijk meer foto's
Rockwool op de Bouwbeurs
Rubriek: Beurzen

Rockwool is wereldwijd markleider op het gebied van steenwoloplossingen voor isolatie, brandveiligheid en geluidswering. Op de bouwbeurs 2011 presenteerde Rockwool zich met een exceptioneel standconcept uit de koker van Qupix. Het concept van de stand, een oester die symbool staat voor geborgenheid, werd algemeen gezien als de mooiste stand van de bouwbeurs. Aukes Theatertechniek versterkte dit effect door de buitenzijde ‘koel’ uit te lichten, terwijl de binnenzijde warmte uitstraalde door het gebruikte licht en de kleuren en meubels in deze ruimte. De standbouw was in handen van Yaro interieurbouw. Zowel Qupix als Yaro zijn goede bekenden van Aukes Theatertechniek. Wij hebben, in verschillende samenstellingen, al vele projecten met elkaar uitgevoerd.


Bekijk meer foto's
Sony Medical
Rubriek: Beurzen

Sony Medical is de medische tak van Sony Professional. Elk jaar presenteert Sony de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van medische imaging technologie op de Medica beurs in Düsseldorf. Om de nieuwste highlights als 3d techniek hier onder de aandacht te brengen werd door d=3 een open en informatieve stand ontworpen, waar de verschillende segmenten een eigen ruimte hadden. Het geheel werd aan elkaar verbonden door een 360 graden ronddraaiende Full HD projectie die in het trussysteem geïntegreerd was. Alle licht en riggingfaciliteiten zijn geleverd door Aukes Theatertechniek. De standbouw was in handen van Beemsterboer


Bekijk meer foto's
BMW op de Miljonair Fair
Rubriek: Beurzen

Van 11 tot 15 December 2008 werd in de Rai in Amsterdam weer de Miljonair Fair gehouden. Aukes Theatertechniek tekende weer voor de Technische uitvoering van de stand van BMW Nederland.
In Samenwerking met Adriaanse van Kuyk Brand Events, Yaro Tentoonstellingsbouw en BloemBloem is weer een stand neergezet waar de gasten van BMW in stijl ontvangen kunnen worden.


Bekijk meer foto's
IBC 2006 (RAI - Amsterdam)
Rubriek: Beurzen

IBC 2006 in de RAI te Amsterdam. Voor diverse stands heeft Aukes Theatertechniek het lichtplan ontworpen en compleet uitgevoerd, waaronder een filmset

IFA Berlin 2006: Stand Blu-Ray Disc
Rubriek: Beurzen

De stand van Blu-ray Disc tijdens de IFA Berlin 2006, waarvoor Aukes Theatertechniek het lichtplan heeft ontworpen en tot uitvoering heeft gebracht.

10e Vakbeurs Theatertechniek Groot Succes!
Rubriek: Beurzen

Tijdens de 3-daagse Vakbeurs Theatertechniek was ook Aukes Theatertechniek als exposant aanwezig. Voor onze eigen stand hebben wij het lichtontwerp gemaakt en uitgevoerd met uiteraard Spotlight Schijnwerpers. Een nabeschouwing van de Vakbeurs in de maart uitgave van AV&Entertainment.

Miljonair Fair 2005 (RAI - Amsterdam)
Rubriek: Beurzen

Miljonair Fair 2005 in de RAI te Amsterdam.

 
Aukes Theatertechniek
Veemarkt 44a
1019 DD Amsterdam
Nederland
Verkoop
Tel. 020 - 462 4992
Fax 020 - 462 4993
sales@aukes.nl
Verhuur
Tel. 020 - 462 4996
Fax 020 - 462 4997
rental@aukes.nl

© Aukes Theatertechniek Amsterdam 2005 | sitemap