Projecten

Alle projecten | Corporate | Beurzen | Theater | Overig

Its Festival 2013
Rubriek: Theater

Van 21 tot 28 Juni 2013 vond in Amsterdam voor de 24e keer het International Theatre School (ITs) Festival plaats. Aukes Theatertechniek was bij deze editie al voor de zesde keer trots partner/sponsor voor de theatertechnische materialen voor diverse voorstellingen en voor de spectaculaire Awardshow in het Compagnietheater.
Het Festival geldt al jaren als dé springplank voor jonge theatermakers. Het ITs Festival is, met meer dan 200 acteurs, dansers, mime artiesten, (film) regisseurs en andere uitvoerende artiesten verdeeld over meer dan 50 voorstellingen, het grootste Europese studentenfestival in zijn soort.
Wij hebben nu alweer zin in de 25e editie, van 20-27 Juni 2014.


Bekijk meer foto's


Bain & Company
Rubriek: Corporate

Op 30 Juni 2011 organiseerde Bain & Company haar jaarlijkse Opera avond in de Beurs van Berlage. Voor deze exclusieve bijeenkomst was Aukes Theatertechniek verantwoordelijk voor de lichttechniek, die samen met de aankleding van Oogenlust zorgde voor een, volgens de bezoekers, ‘betoverende en sprookjesachtige sfeer’.


Bekijk meer foto's


Jan Snel
Rubriek: Beurzen

Jan Snel is al 50 jaar lang specialist in flexibel bouwen. Voor zeer uiteenopende opdrachtgevers worden (semi) permanente huisvestingen geplaatst. Van evenementen tot een compleet ziekenhuis, Jan Snel plaatst het allemaal. Om het bedrijf onder de aandacht van potentiële klanten te brengen exposeert Jan Snel regelmatig op zeer uiteenlopende vakbeurzen als Zorgtotaal, Maintenance NEXT, Provada enzovoort. Voor deze beursdeelnames ontwierp het jonge bureau Qupix een modulair concept voor de stand van Jan Snel. In het ontwerp zitten enkele “Walking Boxes” die als eyecatcher voor de stand dienen. Aan deze boxen wordt ‘beweging’ toegevoegd door videoprojectie en een constant kleurverloop. Aukes Theatertechniek verzorgde voor deze stands zowel de video als het licht, waarvoor wij investeerden in de Philips CK Colorblaze TRX


Bekijk meer foto's


AMMA Awards 2011
Rubriek: Corporate

Op 19 Mei 2011 vonden in de Beurs van Berlage in Amsterdam de uitreikingen van de 10e editie van de AMMA Awards plaats. De Amma, of Annual Masters of Media Awards, zijn dé mediaprijzen in de Nederlandse communicatiebranche en worden uitgereikt aan bedrijven en organisaties die zich in één van de 13 categorieën onderscheiden hebben. Voor MOVE verzorgde Aukes Theatertechniek alle licht- en riggingfaciliteiten in de Beurs van Berlage.


Bekijk meer foto's


BMW Motorrad
Rubriek: Beurzen

BMW Nederland is al vele jaren een trouwe klant van Aukes Theatertechniek. Naast verschillende hospitality events en productintroducties verzorgen wij ook regelmatig beursdeelnames van BMW. Via Adriaanse van Kuyk Brand Events ontvingen wij van Hypsos het verzoek de rigging en verlichting te verzorgen voor de Motorbeurs in de Jaarbeurs te Utrecht. Hypsos ontwierp een stand met plafonds die op verschillende hoogtes boven de producten hingen. De frames van deze plafonds waren gemaakt van Thomas Supertruss. De verlichting werd aan de randen van dit frame geïntegreerd. Speciaal voor deze beurs heeft Aukes Theatertechniek geïnvesteerd in 575W MSR multiparren voor een optimale daglichtbenadering op de producten. In de hospitality ruimtes op de stand werd met halogeenlicht een sterk contrast gerealiseerd met de presentatieruimte.


Bekijk meer foto's


 
Aukes Theatertechniek
Veemarkt 44a
1019 DD Amsterdam
Nederland
Verkoop
Tel. 020 - 462 4992
Fax 020 - 462 4993
sales@aukes.nl
Verhuur
Tel. 020 - 462 4996
Fax 020 - 462 4997
rental@aukes.nl

© Aukes Theatertechniek Amsterdam 2005 | sitemap