Projecten

Alle projecten | Corporate | Beurzen | Theater | Overig

BMW Motorrad
Rubriek: Beurzen

BMW Nederland is al vele jaren een trouwe klant van Aukes Theatertechniek. Naast verschillende hospitality events en productintroducties verzorgen wij ook regelmatig beursdeelnames van BMW. Via Adriaanse van Kuyk Brand Events ontvingen wij van Hypsos het verzoek de rigging en verlichting te verzorgen voor de Motorbeurs in de Jaarbeurs te Utrecht. Hypsos ontwierp een stand met plafonds die op verschillende hoogtes boven de producten hingen. De frames van deze plafonds waren gemaakt van Thomas Supertruss. De verlichting werd aan de randen van dit frame geïntegreerd. Speciaal voor deze beurs heeft Aukes Theatertechniek geïnvesteerd in 575W MSR multiparren voor een optimale daglichtbenadering op de producten. In de hospitality ruimtes op de stand werd met halogeenlicht een sterk contrast gerealiseerd met de presentatieruimte.


Bekijk meer foto's
Rockwool op de Bouwbeurs
Rubriek: Beurzen

Rockwool is wereldwijd markleider op het gebied van steenwoloplossingen voor isolatie, brandveiligheid en geluidswering. Op de bouwbeurs 2011 presenteerde Rockwool zich met een exceptioneel standconcept uit de koker van Qupix. Het concept van de stand, een oester die symbool staat voor geborgenheid, werd algemeen gezien als de mooiste stand van de bouwbeurs. Aukes Theatertechniek versterkte dit effect door de buitenzijde ‘koel’ uit te lichten, terwijl de binnenzijde warmte uitstraalde door het gebruikte licht en de kleuren en meubels in deze ruimte. De standbouw was in handen van Yaro interieurbouw. Zowel Qupix als Yaro zijn goede bekenden van Aukes Theatertechniek. Wij hebben, in verschillende samenstellingen, al vele projecten met elkaar uitgevoerd.


Bekijk meer foto's
Dracula op het Murmellius.
Rubriek: Theater

Van 16 t/m 19 Maart 2011 speelden leerlingen van het Murmellius Gymnasium uit Alkmaar de voorstelling “Dracula Spectacula”. De school speelt jaarlijks een grote productie, Toneel of Musical, waarbij zeer professioneel te werk wordt gegaan. Naast een voorbereidingsperiode van ruim een half jaar met audities en spel- en spraaklessen wordt er bijvoorbeeld gewerkt met een professionele theaterregisseur. Voor deze voorstelling werd de samenwerking gezocht met Aukes Theatertechniek, die de volledige belichting inclusief het lichtontwerp voor de voorstelling verzorgd heeft.
Foto’s © Wilco van der Lugt


Bekijk meer foto's
Sony Medical
Rubriek: Beurzen

Sony Medical is de medische tak van Sony Professional. Elk jaar presenteert Sony de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van medische imaging technologie op de Medica beurs in Düsseldorf. Om de nieuwste highlights als 3d techniek hier onder de aandacht te brengen werd door d=3 een open en informatieve stand ontworpen, waar de verschillende segmenten een eigen ruimte hadden. Het geheel werd aan elkaar verbonden door een 360 graden ronddraaiende Full HD projectie die in het trussysteem geïntegreerd was. Alle licht en riggingfaciliteiten zijn geleverd door Aukes Theatertechniek. De standbouw was in handen van Beemsterboer


Bekijk meer foto's
Citibank @ SIBOS
Rubriek: Corporate

Citi Group organiseerde, tijdens de SIBOS conferentie in oktober 2010, een exclusief event in de Beurs van Berlage. Het ontwerp en de productie van het event, met als Thema Ice Cool, was in handen van George P. Johnson experience marketing en de Technische productie werd verzorgd door Tony Rees van Toretech Ltd.


Bekijk meer foto's
HTC Live
Rubriek: Corporate

HTC is wereldwijd een van de snelst groeiende producenten van Smartphones en een grote speler op de Nederlandse markt. Om aandacht te geven aan de nieuwe modellen van het merk en de laatste softwareontwikkelingen als HTC Sense organiseerde het bedrijf het HTC Live event, waar retailers werden geïnformeerd over de laatste stand van zaken rondom het merk en getrakteerd werden op diverse acts en shows. Ook konden zij een dag rijden in een Porche 911 winnen.
De (technische) productie van het evenement was in handen van MEA Events en Creative Production. Aukes Theatertechniek was verantwoordelijk voor alle licht- en rigging tijdens het event.
Foto’s © Sander Boer Fotografie


Bekijk meer foto's
Mega Catwalk in de PC Hooftstraat
Rubriek: Overig

Op 22 Augustus 2010 veranderde de PC Hooftstraat in Amsterdam voor de derde keer op rij in een enorme catwalk. Met een lengte van ruim 350 meter heeft deze catwalk de langste ‘seated front row’ van Nederland. Op de catwalk waren tientallen modellen te zien, die samen bijna 200 ‘looks’ lieten zien van de winkeliers van de sjiekste winkelstraat van Nederland.
De algehele productie van deze succesvolle derde editie was in handen van Mynth events. Aukes Theatertechniek was verantwoordelijk voor alle technische faciliteiten, geluid, decor en de catwalk zelf. Voor een goede spraakverstaanbaarheid en muziekbeleving werd in samenwerking met Show Equipment Hilversum gekozen voor een decentraal luidsprekersysteem bestaande uit zestig fullrange speakers en zestien sublaag luidsprekers.


Bekijk meer foto's
Deutsche Bank
Rubriek: Corporate

Op 1 April 2010 kondigde Deutsche Bank aan een aanzienlijk pakket aandelen van de zakelijke bank van ABN Amro over te nemen, om hiermee stevig voet aan de grond te krijgen in de Nederlandse zakelijke markt. Op 23 April volgde een meeting in de Beurs van Berlage waar de toekomstplannen toegelicht werden en de officiële start van de Nederlandse activiteiten gevierd werd.
Aukes Theatertechniek verzorgde als Partner van de Beurs van Berlage in opdracht van Global Media Services alle licht- en rigging faciliteiten voor dit evenement. Partenrs van de Beurs van Berlage Ruad en Generations verzorgden de Video en geluidsfaciliteiten.
Foto’s © Sander Boer


Bekijk meer foto's
Bill Wyman in Cinemec
Rubriek: Theater

Bill Wyman, voormalig bassist van de Rolling Stones treedt geregeld op met zijn eigen Band ‘Bill Wyman’s Rhythm Kings. In Januari 2010 bezocht dit gezelschap Nederland, waarbij diverse podia werden aangedaan. Aukes theatertechniek mocht de lichttechnische faciliteiten verzorgen bij het concert in Cinemec XL in Ede, waarmee wij regelmatig samenwerken bij filmpremières en bij het jaarlijkse Openlucht filmfestival in Apeldoorn.


Bekijk meer foto's
Eurobest Festival
Rubriek: Corporate

Op 25, 26 en 27 November 2009 vond in de Beurs van Berlage in Amsterdam het Eurobest festival plaats. Eurobest is europa's belangrijkste Advertising festival, bestaande uit vele workshops en Seminars voor Advertising Professionals, eindigend in de uitreiking van de prestigieuze "Eurobest Awards" op vrijdagavond. Voor meer informatie zie de WEBSITE van Eurobest.

In opdracht van International Orange heeft Aukes Theatertechniek de complete lichttechnische inrichting van de diverse zalen in het beurscomplex verzorgd, zowel voor alle seminars en workshops, als ook voor de Awarduitreiking en de afterparty op vrijdagavond.


Bekijk meer foto's
Finale Uefa Champions league 2009, Rome
Rubriek: Corporate

Naast het stadion waar de finale van de Championsleague gespeeld werd, verrees een enorm VIP Village, waar de bar van Heineken weer flink wat bezoekers trok. Voor de vierde keer op rij heeft Aukes theatertechniek het Licht, Geluid en Beeld verzorgd voor deze ruimte. Dit jaar mocht onze ploeg afreizen naar het centrum van Rome, alwaar de Heineken VIP Area omgetoverd werd tot een ruimte met een eindeloze bar! Ook het klassieke Chiostro Del Bramante, in het centrum van de stad was voor één dag het domein van heineken. Daar werd een klein museum ingericht waarin de geschiedenis van het bedrijf in sneltreinvaart passeerde.


Bekijk meer foto's
Rembrandt, the complete works
Rubriek: Overig

Van 5 Juli t/m 6 September 2009 was de Beurs van Berlage in Amsterdam weer het domein van Rembrandt van Rijn. Voor het eerst in de geschiedenis was het gehele oeuvre van Rembrandt te bewonderen. De tentoonstelling toont met gebruikmaking van de nieuwste digitale technieken alle 317 schilderijen, 285 etsen, en een grote keuze van relevante tekeningen van Rembrandt. Zelfs verminkte en verloren schilderijen zijn voor de gelegenheid gereconstrueerd. Dit bijzondere overzicht is samengesteld door de grootste Rembrandt specialisten onder leiding van Prof. Dr. Ernst van de Wetering, hoofd van het Rembrandt Research Project.
Aukes Theatertecniek is mede organisator van de tentoonstelling en verzorgde in opdracht van Localworld de belichting van alle tentoongestelde werken.


Bekijk meer foto's
BMW op de Miljonair Fair
Rubriek: Beurzen

Van 11 tot 15 December 2008 werd in de Rai in Amsterdam weer de Miljonair Fair gehouden. Aukes Theatertechniek tekende weer voor de Technische uitvoering van de stand van BMW Nederland.
In Samenwerking met Adriaanse van Kuyk Brand Events, Yaro Tentoonstellingsbouw en BloemBloem is weer een stand neergezet waar de gasten van BMW in stijl ontvangen kunnen worden.


Bekijk meer foto's
Onze Auto's, een tochtje door de tijd
Rubriek: Overig

Tot en met 7 September is in de beurs van Berlage te Amsterdam de tentoonstelling "Onze Auto's" te zien. In deze tentoonstelling maakt de bezoeker een tochtje door de tijd aan de hand van 10 belangrijke auto's uit de Nederlandse geschiedenis.
Onze Auto’s maakt duidelijk dat de auto meer is dan alleen een vervoermiddel. De tien iconen staan voor allerlei leefwerelden en een grote cultuurhistorie. Ze zijn voor veel mensen direct verbonden met hun leven. Onze Auto’s is dan ook een feest van herkenning.
De tentoonstelling is samengesteld door Melcher de Wind (www.localworld.nl) en Erik Verhaest. De volledige technische Productie was in de handen van Aukes Theatertechniek.

Finale UEFA Champions League 2008 Moskou
Rubriek: Corporate

Op 21 mei jl heeft Aukes Theatertechniek voor de derde keer op rij de V.I.P. locatie van Heineken in de Champions Village voorzien van Licht, Geluid en Beeld. In de Champions Village naast het stadion in Moskou werden de Vips voor de wedstrijd ontvangen met een buffet en een heerlijk, helder biertje. Na de wedstrijd bezocht te hebben, keerden zij terug in de Champions Village, waar het feest nog tot in de kleine uurtjes voortduurde.


Bekijk meer foto's
IBC 2006 (RAI - Amsterdam)
Rubriek: Beurzen

IBC 2006 in de RAI te Amsterdam. Voor diverse stands heeft Aukes Theatertechniek het lichtplan ontworpen en compleet uitgevoerd, waaronder een filmset

IFA Berlin 2006: Stand Blu-Ray Disc
Rubriek: Beurzen

De stand van Blu-ray Disc tijdens de IFA Berlin 2006, waarvoor Aukes Theatertechniek het lichtplan heeft ontworpen en tot uitvoering heeft gebracht.

10e Vakbeurs Theatertechniek Groot Succes!
Rubriek: Beurzen

Tijdens de 3-daagse Vakbeurs Theatertechniek was ook Aukes Theatertechniek als exposant aanwezig. Voor onze eigen stand hebben wij het lichtontwerp gemaakt en uitgevoerd met uiteraard Spotlight Schijnwerpers. Een nabeschouwing van de Vakbeurs in de maart uitgave van AV&Entertainment.

Miljonair Fair 2005 (RAI - Amsterdam)
Rubriek: Beurzen

Miljonair Fair 2005 in de RAI te Amsterdam.

Prins Claus Award (Muziekgebouw aan 't IJ - Amsterdam)
Rubriek: Theater

Woensdag 7 december jl. vond in Het Muziekgebouw aan ‘t IJ te Amsterdam de jaarlijkse uitreiking van de Prins Claus Award plaats. In opdracht van Messina Productions heeft Aukes Theatertechniek wederom het lichtontwerp gemaakt en uitgevoerd.

De Verdieping van Nederland - Permanente tentoonstelling in Den Haag
Rubriek: Overig

In opdracht van de Koninklijke Bibliotheek en het Nationaal Archief heeft Aukes Theatertechniek het lichtontwerp gemaakt, de lichtapparatuur geleverd en geïnstalleerd. De tentoonstellingsarchitect is KossmannDe Jong.

 
Aukes Theatertechniek
Veemarkt 44a
1019 DD Amsterdam
Nederland
Verkoop
Tel. 020 - 462 4992
Fax 020 - 462 4993
sales@aukes.nl
Verhuur
Tel. 020 - 462 4996
Fax 020 - 462 4997
rental@aukes.nl

© Aukes Theatertechniek Amsterdam 2005 | sitemap