Verkoop / Formatt Filters & Cocoon Light

Met Cocoon Light zijn de creatieve toepassingen van TL-verlichting oneindig. Cocoon Light is een product van het Engelse Formatt Filters. Formatt Filters ontwikkelt en produceert technische filters die worden toegepast in de filmindustrie, in de verlichtingsbranche en door fotografen.

Cocoon Light is een doorzichtige kunststof huls voorzien van een Formatt kleurfilter die over de TL-buis wordt geschoven en aan beide uiteinden is afgesloten met een kunststof veiligheidsdop. Met dit product is het mogelijk om elke TL-buis van elk wattage door middel van een kleurfilter een andere kleur te geven. Er zijn meer dan 250 verschillende kleurfilters, maar ook filters die bijvoorbeeld licht reduceren.

Daarnaast fungeert Cocoon Light tevens als veiligheidshuls. Het beschermt de TL-buis tegen stoten en mocht de TL-buis toch breken dan blijft het glas en het schadelijke fosfor in de huls zitten doordat deze is afgesloten met twee veiligheidsdoppen. Cocoon Light wordt standaard geleverd met een UV-filter, zodat de kleurechtheid van het kleurfilter langer wordt behouden.

Meer informatie?
Neemt u dan contact met ons op. Klik hier!

 
Aukes Theatertechniek
Veemarkt 44a
1019 DD Amsterdam
Nederland
Verkoop
Tel. 020 - 462 4992
Fax 020 - 462 4993
sales@aukes.nl
Verhuur
Tel. 020 - 462 4996
Fax 020 - 462 4997
rental@aukes.nl

© Aukes Theatertechniek Amsterdam 2005 | sitemap